Bachelor in het hotelmanagement via verkorte leerroute (na bachelor in Handelswetenschappen & bedrijfkunde) (Brugge) (84 sp.)
2025-2026
De student die wenst toegelaten te worden tot deze opleiding, moet in het bezit zijn van een diploma 'Bachelor in het bedrijfsmanagement' (of gelijkwaardig).
2024-2025
De student die wenst toegelaten te worden tot deze opleiding, moet in het bezit zijn van een diploma 'Bachelor in het bedrijfsmanagement' (of gelijkwaardig).
-
-
Gemeenschappelijke opleidingsonderdelen
3 sp. Profit & Loss B3H056 docenten- S.Snoeck (coördinator)
- M.Van Ghyseghem
- L.Vanwildemeersch
docenten
- S.Snoeck (coördinator)
- M.Van Ghyseghem
- L.Vanwildemeersch
Profit & Loss (3 sp.) B5H082 docenten- S.Snoeck
- M.Van Ghyseghem
- L.Vanwildemeersch
docenten
- S.Snoeck
- M.Van Ghyseghem
- L.Vanwildemeersch
3 sp. Revenue Management B3H094 docenten- T.Corbanie (coördinator)
- L.Roels
- L.Vanwildemeersch
docenten
- T.Corbanie (coördinator)
- L.Roels
- L.Vanwildemeersch
Revenue Management (3 sp.) B5H120 docenten- L.Roels
- L.Vanwildemeersch
docenten
- L.Roels
- L.Vanwildemeersch
3 sp. Financieel management B3H087 docenten- N.Popelier (coördinator)
docenten
- N.Popelier (coördinator)
Financieel management (3 sp.) B5H093 docenten- N.Popelier
docenten
- N.Popelier
3 sp. Emerging technologies B3Z028 docenten- E.Vercruysse (coördinator)
docenten
- E.Vercruysse (coördinator)
Emerging technologies (3 sp.) B5Z028 docenten- E.Vercruysse
docenten
- E.Vercruysse
6 sp. Internationale communicatie B3H336 docenten- F.Marchand (coördinator)
- G.De Klerck
- F.Marchand
- E.Poppe
- N.
docenten
- F.Marchand (coördinator)
- G.De Klerck
- F.Marchand
- E.Poppe
- N.
Engels 3 (2 sp.) B5H047 docenten- F.Marchand
docenten
- F.Marchand
Frans 3 (2 sp.) B5H046 docenten- G.De Klerck
docenten
- G.De Klerck
Rollenspel (2 sp.) B5H336 docenten- F.Marchand
- E.Poppe
- N.
docenten
- F.Marchand
- E.Poppe
- N.
3 sp. Horecasoftware basis B3H024 docenten- D.Glorieux (coördinator)
- N.
docenten
- D.Glorieux (coördinator)
- N.
Horecasoftware basis (3 sp.) B5H070 docenten- D.Glorieux
- N.
docenten
- D.Glorieux
- N.
3 sp. Rechten en plichten van de hotelmanager B3H502 docenten- S.Lazeure (coördinator)
docenten
- S.Lazeure (coördinator)
Rechten en plichten van de hotelmanager (3 sp.) B5H076 docenten- S.Lazeure
docenten
- S.Lazeure
5 sp. Practical case Café CuiZien B3H039 docenten- S.Snoeck (coördinator)
- P.Holvoet
- S.Snoeck
docenten
- S.Snoeck (coördinator)
- P.Holvoet
- S.Snoeck
Practical case Café CuiZien (5 sp.) B5H081 docenten- P.Holvoet
- S.Snoeck
docenten
- P.Holvoet
- S.Snoeck
3 sp. Sales & Marketing B3H070 docenten- A.Winnepenninckx (coördinator)
docenten
- A.Winnepenninckx (coördinator)
Sales & Marketing (3 sp.) B5H056 docenten- A.Winnepenninckx
docenten
- A.Winnepenninckx
3 sp. Human Resources Management B3H051 docenten- T.Callebaut (coördinator)
docenten
- T.Callebaut (coördinator)
Human Resources Management (3 sp.) B5H083 docenten- T.Callebaut
docenten
- T.Callebaut
3 sp. Hospitalityboekhouden 2 B3H110 docenten- N.Popelier (coördinator)
docenten
- N.Popelier (coördinator)
Hospitalityboekhouden 2 (3 sp.) B5H110 docenten- N.Popelier
docenten
- N.Popelier
-
Specialisatie hospitalitymanagement
3 sp. Introductie keuken en restaurantpraktijk B3H205 docenten- H.Decubber (coördinator)
docenten
- H.Decubber (coördinator)
Introductie keuken en restaurantpraktijk (3 sp.) B5H205 docenten- H.Decubber
docenten
- H.Decubber
3 sp. Hotelorganisatie B3H003 docenten- T.Verkoyen (coördinator)
docenten
- T.Verkoyen (coördinator)
Hotelorganisatie (3 sp.) B5H073 docenten- T.Verkoyen
docenten
- T.Verkoyen
3 sp. Voeding en dranken B3H004 docenten- T.Verkoyen (coördinator)
docenten
- T.Verkoyen (coördinator)
Voeding en dranken (3 sp.) B5H074 docenten- T.Verkoyen
docenten
- T.Verkoyen
3 sp. Project trends in hospitality B3H088 docenten- G.De Klerck (coördinator)
- C.Leys
docenten
- G.De Klerck (coördinator)
- C.Leys
Project trends in hospitality (3 sp.) B5H094 docenten- G.De Klerck
- C.Leys
docenten
- G.De Klerck
- C.Leys
3 sp. Wijnleer B3H005 docenten- B.Van Steenkiste (coördinator)
docenten
- B.Van Steenkiste (coördinator)
Wijnleer (3 sp.) B5H004 docenten- B.Van Steenkiste
docenten
- B.Van Steenkiste
3 sp. Seminaries en bedrijfsbezoeken B3H023 docenten- L.Vanwildemeersch (coördinator)
- N.
docenten
- L.Vanwildemeersch (coördinator)
- N.
Seminaries en bedrijfsbezoeken (3 sp.) B5H079 docenten- L.Vanwildemeersch
- N.
docenten
- L.Vanwildemeersch
- N.
12 sp. Managementstage verkort traject B3H210 docenten- T.Verkoyen (coördinator)
docenten
- T.Verkoyen (coördinator)
Managementstage verkort traject (12 sp.) B5H210 docenten- T.Verkoyen
docenten
- T.Verkoyen
3 sp. International Case B3H055 docenten- E.Poppe (coördinator)
- G.De Klerck
- E.Poppe
docenten
- E.Poppe (coördinator)
- G.De Klerck
- E.Poppe
International Case (3 sp.) B5H084 docenten- G.De Klerck
- E.Poppe
docenten
- G.De Klerck
- E.Poppe
-
Taal
-
GR Keuzetopic
Kies 1 uit 2
7 sp. Topic 1: Operationeel hospitalitymanagement B3H337 docenten- L.Vanwildemeersch (coördinator)
- N.
docenten
- L.Vanwildemeersch (coördinator)
- N.
Topic 1: Operationeel hospitalitymanagement (7 sp.) B5H337 docenten- L.Vanwildemeersch
- N.
docenten
- L.Vanwildemeersch
- N.
7 sp. Topic 2: Strategic Hospitality Management B3H338 docenten- S.Snoeck (coördinator)
- M.Calu
- S.Snoeck
- A.Winnepenninckx
- N.
docenten
- S.Snoeck (coördinator)
- M.Calu
- S.Snoeck
- A.Winnepenninckx
- N.
Topic 2: Strategic Hospitality Management (7 sp.) B5H338 docenten- M.Calu
- S.Snoeck
- A.Winnepenninckx
- N.
docenten
- M.Calu
- S.Snoeck
- A.Winnepenninckx
- N.
-